SmartGuard ApS

SmartGuard er specialister indenfor IP- og softwarebaserede sikringsløsninger. Vi tror på at sammenspillet mellem moderne teknologi, integration i nuværende systemer og ikke mindst mennesker, skaber de bedste løsninger for vores kunder. For at sikre dette sammenspil i vores løsninger, bygger vi ofte løsninger på Milestone, som er et af de største og mest anerkendte brands indenfor overvågning og sikring.

Hos SmartGuard er det kunden og kundens værdier, der er i fokus. Det gør os til den rigtige partner, når jeres værdier skal sikres.

SmartGuard har eksisteret siden 2005, og er i dag blandt toppen af seriøse udbydere. 2012 blev året hvor vi fik Børsens Gazelle pris, og det er vi stolte af.

VI ER SPECIALISTER

Vores medarbejdere er udover at være uddannede i Milestone også specialister på området for integrationer og optimering.

Sikringsløsninger kan tænkes ind i virksomheden drift, og kan hjælpe dig til at skabe merværdi i din produktion. Som kunde giver det dig muligheden for at etablere en sikringsløsning, som rent faktisk kan bidrage positivt til virksomhedens bundlinje og dermed en bedre og kortere “ROI” – return on investment.

Det mener vi giver rigtig god mening.

DERFOR SMARTGUARD

Hos SmartGuard tager vi alle opgaver seriøst, store som små, og vi sikrer, at dine krav opfyldes fuldt ud.

Når du efter måske svære overvejelser har bestilt dit sikringssystem, fået det sat i drift og betalt, er det kun funktionalitet og kvalitet der tæller – Prisen er der ingen, der kan huske! Smartguard er hverken blandt de dyreste eller de billigste, fordi vi finder den rigtige pris til dit behov – hver gang!

SmartGuard er din kvalitetsgaranti for den rigtige løsning.