7
apr

ÆNDRET EJERSTRUKTUR I SMARTGUARD ApS

Et godt og frugtbart samarbejde mellem de to stiftere af SmartGuard, har ført til en god, sund og velrenommeret sikkerheds virksomhed.

Partnerne Peter Øberg og Casper Wilken, besluttede i 2005 at gå sammen om at stifte virksomheden SmartGuard, der sikrer værdier, på bl.a byggepladser, parkeringshuse m.m., til stor glæde og store besparelser for selskabets kunder.

Peter Øberg har nu besluttet at gå i gang med et nyt kapitel af sit liv, med nye spændende udfordringer, udenfor selskabet, derfor er ejerstrukturen i selskabet ændret således at Casper Wilken, bliver adm. Direktør og ene ejer af selskabet pr. 1, april 2015.

Vi vil fortsat tilsikre vores meget høje servicegrad overfor vores nuværende og kommende kunder, vi vil komme med nye tiltag, og vores dygtige medarbejderstab fortsætter uændret, fortæller Casper Wilken, dette er en god sikkerhed for vores kunder

Vores virksomhed er en god og økonomisk velkonsolideret serviceorganisation og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejde med vores nuværende og ikke mindst nye kunder.

Yderligere information kan indhentes hos:
Adm. Direktør
Casper Wilken
Telefon 2180 3000

Ingen kommentarer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *