27
jan

Undgå typiske fejl ved sikringsløsninger med en sikkerhedsrådgiver

Virksomheder bruger penge og ofte en hel del af dem på sikring af deres domiciler og værdier. Rigtig mange sikrer sig alene fordi, deres forsikring stiller krav herom. Andre gør som man “plejer” og køber løsninger anbefalet af den enkelte sikringskonsulent. Egentlig er det de færreste virksomhedsejere, bestyrere, ansvarlige osv, der ville bruge lignende beløb på andre ting, som de ved ligeså lidt om! Er du i tvivl er det en god ide at rådføre dig med en kvalificeret sikkerhedsrådgiver.

Hvor mange har egentligt forstand og viden til at købe det rette produkt og løsning, til den rigtige pris???

Jeg gætter på at det er mindre end 10% der rent faktisk ved hvad det er de har købt og ved om og hvordan det virker.

Det er egentligt temmelig skræmmende, set i lyset af at forsikringsselskaberne ikke anbefaler eller stiller krav om sikring uden grund.

Hvis ikke det var nødvendigt af hensyn til at minimere risikoen for skader, ville forsikringsselskaberne formegentlig ikke bruge deres tid på det.

Med hvad tænker virksomhederne så???

De fleste forsøger, billigst muligt, at opfylde forsikringsselskabet krav og ikke mere. Til tider skifter forsikringsselskab for at finde et nyt selskab der ikke stiller samme krav.

De fleste af de sikringssystemer som virksomheder i dag investerer i, er hvad jeg vil kalde reaktive. De giver først besked om en hændelse når den er indtruffet. Døren er brudt op, vinduet er smadret, tingene er stjålet eller hærværket er lavet.

Dokumentation af historiske hændelser er ofte det, man ender med at kunne bruge sit dyrt indkøbte sikringssystem til.

Er det virkelig godt nok???

Kan det gøres anderledes????

Svaret er enkelt. JA DET KAN DET!

Med den hardware, software og services der findes på markedet i dag, er det muligt at få sikringssystemer der gør det muligt at reagere på hændelser inden skaden sker. Men det kræver en ekstra indsats fra forsikringselskaber, sikringsrådgivere, leverandører og kunder.

Ingen kommentarer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *